Kasvohoidot

Varaa aika ›

Kasvohoidot Turussa

Hoidetut kasvot ja kirkas iho tuovat levollisen ja hyvinvoivan ilmeen koko olemukseen. Monipuoliset kasvohoitomme hoitavat ja uudistavat kasvojesi ihoa. Tutustu palveluihimme ja valitse toiveesi mukaan joko perinteinen kasvohoito, timanttihionta tai vaikkapa ihon syviä kerroksia uudistava happohoito.

Osta lahjakortti ›

Kasvohoidot

Hemmotteleva kasvohoito 70 €

Sis. alkupuhdistus, lämpimät pyyhkeet, kuorinta, naamio, kasvo-decolteehieronta, seerumit ja voiteet

Täydellinen kasvohoito  85 €

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, lämpimät pyyhkeet, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, kasvo-decolteehieronta, seerumit ja voiteet

Varaa aika ›

Kemiallinen kuorinta 95 €

Kemiallinen kuorinta eli happohoito uudistaa ihon pintakerroksen ja tekee siitä silminnähden kauniimman. Kuorinnat jaotellaan niiden syvyyden mukaan pinnallisiin, keskisyviin ja syviin kuorintoihin.

Mitä syvempi peeling-kuorinta tehdään, sitä suurempi muutos voidaan saavuttaa. Sarjahoitona mahtavia tuloksia acneen, pigmenttimuutoksiin, arpiin, juonteisiin ja ryppyihin sekä couperosa ihoon. Kysy lisää!

REWIND

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenin tuotantoa ja vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

EVEN

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

CLARITY

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA

Kuorinta, joka soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee ihoa. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi sekä ylläpitämään tuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon, tai iholle jolla on taipumusta punoitukselle. Kuorinta tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä ja vahvistaa ihon kerroksia.

EYE REVEAL

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

Varaa aika ›

Hydrafacial-hoito alk. 115 €

HydraFacial-laitteen teho perustuu tehoaineiden syöttämiseen ihoon sekä alipaineimuun, jolla imetään ihosta kuollut ihosolukko, ihon epäpuhtaudet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Hydrafacial-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja on tehokas sekä kivuton vaihtoehto ihon epäpuhtauksien poistoon, kiinteytykseen, kirkastukseen sekä pintajuonteiden häivyttämiseen.

Tästä syväpuhdistavasta ja kosteuttavasta hoidosta voidaan tehdä vieläkin tehokkaampi yhdistämällä siihen joko syväpuhdistava GlySal-happokuorinnan tai DermaBuilder Anti-age -peptidiliuoksen.

HYDRAFACIAL SIGNATURE-KASVOHOITO: 115€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HYDRAFACIAL CLARIFYING-KASVOHOITO: 155€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

HYDRAFACIAL RADIANCE-KASVOHOITO: 190€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistäeroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HYDRAFACIAL AGE REFINEMENT-KASVOHOITO: 190€

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, DermabuilderTM peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita.

HYDRAFACIAL RESTORATIVE-KASVOHOITO: 210€

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, ainapigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySalTM happokuorintaa, RegenGFTM peptidiampullia,hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacialTM tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulossarjahoidolla 3-5 x.

HYDRAFACIAL PLATINUM-KASVOHOITO: 265€

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotustapoistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineidensyötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen alueelle. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.

 

HydraFacial™ Signature -hoito selälle 130€ + GlySal 50€

HydraFacialTM Signature -hoito käsivarsille 115€ + GlySal 50€

HydraFacialTM Signature -hoito säärille 115€ + GlySal 50€

HydraFacial LED -valohoito: 60€

HydraFacial LED-valohoito on tehokas ratkaisu erilaisiin iho-ongelmiin kuten aknen, rosacean ja ihon ikääntymismuutosten hoidossa sekä erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkihoidossa.

LED-valohoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai yhdistää HydraFacial-kasvohoitoon. Punaista LED-valohoitopäätä voidaan käyttää tehostamaan kasvohoidon vaikutuksia ja aktivoimaan ihon toimintaa, kun taas sininen valohoito vaikuttaa tasapainottavasti rasvaiseen ja akneen taipuvaiseen ihoon.

Hinta HydraFacial hoidon yhteydessä 35€.

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika