Ripset ja kulmat

Varaa aika ›

Ripsienpidennykset ja kulmien kestovärjäykset Turussa

Kauniit ripset ja kulmat kehystävät kasvoja sekä tuovat syvyyttä katseeseen. Ripsienpidennyksillä ja kulmien sekä ripsien kestovärjäyksellä säästät huomattavasti aikaa päivittäisissä meikkausrutiineissasi. Voit valita joko hyvin luonnollisen lopputuloksen, tai vaikkapa näyttävät volyymiripset.

Osta lahjakortti ›

Ripsien & kulmien värjäys

Ripsien kestovärjäys 20€

Ripsien kestovärjäys tuo silmät kauniisti esiin. Säästyt joka-aamuiselta ripsien meikkaamiselta. Huoliteltu jälki kestää 3–4 viikkoa.

Kulmien kestovärjäys sekä muotoilu 25 €

Pelkkä muotoilu 15 €

Oikean väriset ja hyvin muotoillut kulmat kehystävät kasvoja ja tuovat katseeseen nostetta. Säästät aikaa ja olet huoliteltu kiireisinäkin aamuina. Kulmien kestovärjäys kestää 3–4 viikkoa. Sisältää muotoilun.

Varaa aika ›

Ripsien pidennykset

Klassinen ripsienpidennykset 95 €

huolto 80 €

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan kuituripsiä omien ripsien tuuheuden mukaan. Yhteen silmään mahtuu n. 50–100 ripseä. Koska ripset liimataan omiin ripsiin, on hyvä muistaa, ettei kuituripsiä voi kiinnittää enempää kuin mitä omia ripsiä on.

Pidennys pysyy kauniina sitä pidempään, mitä hellemmin ripsiä kohtelee. Ripsiä on saatavilla erilaisilla paksuuksilla, pituuksilla ja kaarevuuksilla, joten pidennyksestä saa halutessasi joko hyvin luonnollisen tai näyttävämmän. Huoltoväli on yleensä 2–5 viikkoa.

Suosimme tulemaan hoitoon aina ilman silmämeikkiä.

Volyymiripsien pidennykset 115 €

huolto 90 €

Volyymeissä ripsienpidennys tapahtuu muuten samalla tekniikalla kuin normaalissa pidennyksessä, mutta laitamme yhteen omaan ripseen 3–9 ohutta jatkeripseä. Lopputuloksesta saadaan toiveesi mukaan joko hyvin luonnollinen tai hyvin näyttävä.

Suosimme tulemaan hoitoon aina ilman silmämeikkiä.

 

Varaa aika ›

Microblading-kulmat

Kulmien microblading sis. vahvistuskäynnin 280 €

Microblading vahvistus 120 €

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Toimenpide muistuttaa hieman tatuoimista, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna.

Microblade-tekniikalla tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Jos haluat ylläpitää tulosta, kulmiin täytyy tehdä vahvistus n. 6–12 kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Varaa aika ›

Yumi™Lashes ja Yumi™ Brows -käsittelyt

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito 85€

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Suosimme tulemaan hoitoon aina ilman silmämeikkiä.

Yumi™ Brows -käsittely 65€

Yumi™ Brows -käsittely eli kulmakarvojen laminointi tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Yumi™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa.

 

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika