Hieronta ja fysioterapia

Varaa aika ›

Hieronta ja fysioterapia Turussa

Milloin olet viimeksi käynyt hieronnassa? Kaipaat sitten urheiluhierontaa tai syvärentouttavaa kuumakivihierontaa, löydät palveluistamme varmasti sinulle sopivimman tavan palauttaa kehon tasapainoa ja poistaa jännityksiä. Kroppa kiittää!

Osta lahjakortti ›

Rentouttavat hieronnat

Rentouttava päähieronta 30 min 45 €

Rentouttava 30 min päähieronta virkistää kehon ja mielen. Hieronnan aikana käydään läpi koko pään alue ja niska.

Kuumakivihieronta 45 min 75 €

Lämmitettyjen kivien vaikutus ulottuu syvälle kudoksiin ja on siksi erityisen rentouttava. Hoito sopii lihaskireyksien hoitoon, sekä stressin ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hieronta myös tasapainottaa hermoston toimintaa.

Kuumakivihieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista. Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla pehmeiltä ja ne jakavat tasaisesti lämpöä. Hieronnan jälkeen miellyttävä tunne säilyy kehossa pitkään.

Aromahieronta 45 min 75 €

Aromahieronta on lempeä, rentouttava kokovartalon hoito. Hieronnassa käytetään hoitavia eteerisiä öljyjä, ja hierontaotteet ovat klassista hierontaa hellävaraisemmat. Eri öljyt vaikuttavat eri tavoin: voit valita esimerkiksi rentouttavan, piristävän, tai aineenvaihduntaa tehostavan vaihtoehdon.

Hoidon jälkeen olosi on uudistunut ja rentoutunut. Hyvän tuoksuiset öljyt hoitavat myös mieltä ja saavat hyvän olon viipymään pitempään myös mielessä.

Varaa aika ›

Klassinen ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta

Hieronta sopii hoitomuodoksi moniin kehon kipu- ja jännitystiloihin, tai kun haluat rentoutua. Hieronnassa käytetään tilanteesi ja toiveesi huomioiden klassista ja mobilisoivaa hierontaa, nivelkäsittelyjä, faskia- ja triggerpistekäsittelyjä sekä kinesioteippausta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta sopii urheilijoiden lisäksi aktiivikuntoilijoille, lajiin katsomatta.

Hinnasto

30 min 40 €
45 min 50 €
60 min 60 €
75 min 70 €
90 min 80 €

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja edistää yksilön arjen toimintakykyä ja liikkumista. Kivun hoidon, yksilöllisten harjoitteiden sekä erilaisten käsittelyjen avulla saat apua tuki- ja liikuntaelimistön akuutteihin ja pitkittyneihin oireisiin.

Hinnasto

30 min 50 €
45 min 60 €
60 min 70 €

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika